Årets färgtrend 2016

Nordsjö Idé och Design arbetar med rådande trender. Årets trendfärg 2016 kallas Ochre Gold och är en guldinfluerad ockra som återfinns i naturen och kopplar samman rådande trender med historien på ett naturligt sätt. Kulören är stark nog att väcka uppmärksamhet på egen hand, men är också vacker i kombination med andra nyanser som påminner om naturens egen palett.

Är du osäker på färg- och mönsterval så ta vår hjälp. Vår ceritfierade färgsättare gör det enklare för dig att väljer färger som du kommer trivas med länge. 

SOFIAS ÄNGLAR!

Uppskattade programserien Sofias Änglar går i Kanal 5. Johnnie, Mattias och Sofia Wistam hjälper familjer som hamnat i svåra situationer. Vi hade förmånen att få rycka ut och bidra med vår kunskap och hjälp. Vi målade tak, väggar och snickerier, tapetserade en fototapet och lackade om familjens köksluckor. 

Hela programmet ser du på kanal5play.se, säsong 4, avsnitt 1. 

(Screenshots & bilder lånade av Kanal 5)

ÅRETS FÄRG 2015

Varje år väljer vi, i samarbete med Nordsjö Idé & Design, ut en kulör som är navet i de inredningstrender som kommer. I år har kulören en varm och härlig orange kopparton – Copper Orange! I kombination med ljust rosa, neutrala lertoner, en glimt av klargult, krispigt vitt, trä och koppar, lyser Copper Orange som allra klarast. Blanda den vackra kopparfärgade väggfärgen med hård metall för att skapa den rätta kontrasten.

Men låt framförallt din personlighet och smak göra ett avtryck i din inredning. Är du osäker så kan våra certifierade färgsättare hjälpa dig till rätt val av färgnyanser eller tapeter. Ibland behöver man någon att bolla alla val med, och då finns vi där för dig.